Vælg en side

Fra vores spæde start på livet fik vi at vide, at skønheden, den rigtige skønhed, kommer indefra. At måden vi er på verden, vi behandler andre mennesker på, vi behandler os selv, det er skønheden.

Så den ”rigtige” skønhed, den der gælder i sidste ende, når vi står foran himmerige og skal have bedømt vores liv. Den skønhed kommer indefra. 

Men hvad betyder det så for vores skønhed udadtil? Hvad betyder det for vores brændende ønske om en behandling eller vores gode kendskab til kosmetik? Nok kommer skønheden indefra, men ser vi den ikke udefra?

Et svært modsætningsforhold

Der findes ikke et menneskeliv, der ikke har forsøgt at redde trådene ud mellem dette mærkelige modsætningsforhold. For begge dele er særligt ønskværdige.

Heldigvis for os mennesker udelukker de ikke hinanden. Skulle et smukt menneske ikke kunne have et skønt indre? Skulle et skønt indre ikke kunne have et ydre, der udstråler det samme? 

Selvfølgelig er det muligt, og selvfølgelig skal du forfølge det, hvis det er det, du har lyst til. Hvis du ikke mener, at du ser ud på den måde, der passer til dig, så kan du lave det om. 

Vi lever i en skøn tid med masser af muligheder for udfoldelse, lige foran næsen på os. 

Og der er slet ikke noget mærkeligt eller underligt ved det. Hvis vi har en uheldig, dum eller direkte stødende måde at behandle andre på, forsøger vi da ikke at ændre vores indre? 

Selvfølgelig gør vi det, alt andet vil være nyttesløst.

Jeg er stolt af mit udseende

Hvis du føler, at der er noget på dig, du gerne vil have lavet om, så få det gjort. Hvis det holder dig tilbage, hvis du ikke lige tør, hvis du holder dig tilbage, så tænk på udbyttet.

Tænk på, hvor skønt det bliver, når du har fået lavet et kosmetisk injektionsbehandling Vejle. Tænk engang på, at du kan kigge i spejlet med glæde, gå stolt på gaden, være glad og stolt i din egen krop.

Når det går op i en højere enhed

Så kan du håbe på, at den injektionsbehandling, du har fået foretaget, er lige det, du manglede. At det var lige det, der satte styr på det svære modsætningsforhold. 

At det gjorde din indre og ydre skønhed i overensstemmelse. At du bliver glad for måden, du ser ud på, og ikke vil ændre det igen. 

En behandling kan være en hjælp til mange kvinder, måske også til dig.