Vælg en side

Det er vigtigt med smukke hænder! Det bør der ikke herske nogen tvivl omkring, men alligevel er det som om, at der er mange, som glemmer dette. Du tænker måske, at det først og fremmest er ansigtet, som er i fokus rent udseendemæssigt, og dette er da heller ikke helt løgn. Men vidste du, at hænderne faktisk også betyder mere, end man først og fremmest lige skulle tro?

Der er flere grunde til, at det er vigtigt med smukke hænder. Vi nævner nogle af dem her, så læs med hvis du er nysgerrig!

Håndmassage

Bedre selvtillid på arbejdet 

At have smukke hænder kan generelt give mere og bedre selvtillid – især på arbejdet. Hvis du har en form for kontorarbejde er hænderne ofte en del i fokus. Dette gælder fx, når du står nede ved printeren og skal til at udskifte blækpatroner eller den sorte toner. Her er det hænderne, der skal arbejde, og derfor er det dem, der bliver lagt mærke til. 

Det samme gælder, når du sidder midt i et møde. Her lægger du måske hænderne på bordet. Det kan også være, at du sidder og skriver ned og tager notater, eller måske du arbejder på computeren? På arbejdet er det oftere, end man skulle tro, hænderne, der er i fokus, og derfor bør du sørge for at pleje dine hænder godt. Dette kan give bedre selvtillid på arbejdspladsen. 

Toner i printer

Andre lægger mærke til dine hænder

Dette er selvfølgelig ikke et argument i sig selv for, at det er vigigt med smukke hænder, eftersom det kan være, at du er ligeglad med, hvad andre synes. Det er det dog de færreste, der er fuldstændigt, og faktisk er hænderne noget af det, som er med til at bestemme, hvilket førstehåndsindtryk du giver andre mennesker. 

Du kender det måske selv – men ofte lægger man faktisk mærke til andres hænder. Hvis nogle har lækre, bløde hænder og sunde, velplejede negle, så har man større tendens til at tænke, at de har styr på livet og deres egen personlige hygiejne. Denne vurdering laver andre også af dig og dine hænder. Derfor bør du pleje dem godt. 

Bogreol

Neglelak og pynt

Undgå for alt i verden at bide negle eller hive i dine neglerødder, så du får nogle grimme, usunde og uplejede hænder! I stedet bør du forsøge at tage dig godt af dine hænder. Her er det bl.a. vigtigt, at du bruger en god fugtighedscreme, og at du klipper og måske filer dine negle. 

Du kan tage den skridtet videre og gå i kast med fx neglelakken. Du kan med fordel bruge gellack, som sikrer dig et fint og smukt resultat, når det kommer til dine negle. Udover neglelak kan du også pynte med smykker.