Vælg en side

Hvem drømmer ikke om en god omgang afslapning? Måske er jobbet lidt stressende og hårdt, eller trænger I til lidt kærestetid væk fra børnene? Det behøves ikke være så bøvlet, som man skulle tro. Hvem siger I skal finde et dyrt hotel med spa og massage? Send børnene afsted i en weekend til bedsteforældrene, og forkæl jer selv. I behøves ikke rejse længere end til jeres eget badeværelse. 

Det er vigtigt at prioritere sig selv

Mange mennesker i dagens Danmark har efterhånden en travl hverdag. Det er derfor ekstra vigtigt at prioritere sig selv en gang imellem. Wellness og spa har vokset sig længere og længere op på mange danskers afslapningsliste. Der er noget fredfyldt over massage og ansigtsmasker. Samtidig er det også vigtigt at føle sig selvsikker i sin egen krop, hvor skønhedsbehandlinger kan være en god løsning.

En tur til kosmetologen kan skabe en fredfyldt energi. Måske du føler det er tid til en opstrammende ansigtsmassage, eller trænger du til nogle flotte negle? Det kan også være, du ønsker at få rettet øjenbrynene og få lavet en spraytan. Uanset hvad, er det tid, du sætter af til dig selv, hvilket er essentielt i en moderne verden. Der findes dog heldigvis også mange beauty-produkter, du kan tage med hjem til en omgang ’hjemmespa’.

Forberedelser inden en wellness-weekend

Det er altid en god ide at få ryddet ud i sine ting. Det er ikke nødvendigvis noget, som skal ske i selve afslapningsweekenden, men det kan være med til at skabe mere ro i sin hverdag. I den forbindelse er det en god ide, at få styr på de ting man vælger at beholde. En skænk er en fantastisk løsning på opbevaring, og kan f.eks. stå på dit badeværelse eller i soveværelset. En wellness-weekend kræver nemlig en masse indkøb af forskellige ansigtsmasker og andre afslapningsprodukter. Det er dermed oplagt at opbevare det i en skænk i dagene op til weekenden. Samtidig kan I efterfølgende fylde den op til næste wellness-weekend. 

En massageolie, neglelak, hårfjerning, forskellige cremer, øjenbrynsfarve og ansigtsmasker vil helt klart være et hit til en wellness-weekend. På den måde får I trukket skønhedsklinikken ind i jeres eget hjem. 

Lav dit eget hjemmespabad

Et karbad er mest optimalt til en wellness-weekend. Her kan man ligge med en lækker bathbomb i det varme vand. I kan ligeledes poppe lidt bobler, og tage nogle snacks med ind. Sæt noget afslappende musik på og nyd roen. Efterfølgende kan I bevare roen med de forskellige masker efterfulgt af cremer. 

Det er super vigtigt at bruge den rigtige creme, som passer til din hud. Cremen lukker porerne, så snavs ikke kommer tilbage efter en ansigtsmaske eller ansigtsscrub. Du står samtidig også tilbage med en lækker blød og glødende hud. Hårfjerning og hårfarvning kan bidrage til en smuk hud, så du selvsikkert kan gå på arbejde mandagen efter. 

Uanset om I er to eller en, er selvforkælelse godt for krop og sjæl. Hvis det lyder for besværligt med ’hjemmespa’, findes der mange dygtige skønhedsklinikker landet rundt. Her er du med garanti lovet en afslappende oplevelse.