Vælg en side

Hvad handler skønhed om. Handler det om at være pletfrit, være perfekt? Handler det om udseende og intet andet. 

Eller kan skønhedens store fangarme også kapere noget så simpelt og dumt som det simple, dumme, skøre og sjove. Selvfølgelig kan det det, hvad er livet ellers værd. 

Du kan blive mødt med stereotype fordomme om dig. At et menneske, der går op i sit udseende, går op i æstetik, går op i skønhed, er tør og kedelig. Men hvorfor skulle det være rigtig?

Et firma eller en fest må aldrig blive for seriøs

Du ved fra dig selv, at visse fester eller visse virksomhedsbesøg kan være ret så kedsomlige. På et tidspunkt har du mødt, dem du vil snakke med. Du har kigget dig omkring og gider egentlig ikke bruge mere tid der. 

Der er en smuk arbejdsplads, smuk lejlighed eller festsal, men det hele er ligesom bare smukt og flot. Der er ikke noget, du synes, du vil blive hængende for. 

Når det er en virksomhedsbesøg, skal du selvfølgelig bare tage videre, det er dog ikke altid ligetil. Ofte forventes det, at du bliver og spise frokost eller noget andet. 

Når det gælder festen, er det ofte en ven, en vens ven eller en helt tredje og alt efter rækkefølgen, kan det være svært at komme fra festen. 

Nu kunne du få en masse tips og tricks til, hvordan du slipper væk fra festen og frokosten i en rygende fart. Det er dog ikke det tip, du vil møde her.

Få det sjove og skøre med til festen

Det er i stedet et trick til, hvordan du undgår at putte dine venner, samarbejdspartner, kunder eller andre i din situation. Og den bedste kur mod et skønt, stilrent og en smule kedeligt kontor eller fest, er ved dets modsætning. 

Nemlig ved noget fjolles ved noget skør, noget, der kan virke helt latterligt for nogle. Men selv den mest overlegne og arrogante kommentar er federe end stilhed og kedsomhed. 

Så prøv at pifte virksomhedsbesøget eller festen om med balloner med tryk. Alt efter hvad der er trykt, kunne det være en rigtig sjov gimmick til din fest. 

Overvej kraftigt om ikke, du skal have noget anderledes, sjovt og skørt med til din næste fest eller virksomhedsbesøg. Medmindre det er et dårligt regnskab, I skal præsentere, vil I helst ikke have at kunderne falder i søvn.

Skønheden er ikke kun skøn

Denne jagt efter et skønhedsideal, der ikke indeholder det sjove, det skøre og det latterlige, er i virkeligheden ikke særlig skøn. 

Skønheden, det skønne, kan rumme så mange forskellige aspekter af os menneskers liv. Det kan være fjollet og dumt, stilrent og smuk, irriterende og mærkeligt osv. osv. Skønheden er ikke bare én ting.
Tænk over det næste gang du skal huse gæster.